8.7.15





“Zsidó nép nem létezik…”


“Zsidó nép nem létezik,csak zsidó vallás.” Ezt a kijentést Imad Nabil chilei palesztin nagykövet tette két hónappal ezelőtt Santiagóban a “Palesztina békéért” elnevezésű konferencián. Szerinte a cionista mozgalmat többnyire nem zsidó európai entellektüelek és pénzemberek hozták létre. A címszó a zsidó haza megteremtése volt, de valójában a világuralmat akarták megszerezni.

Hosszasan idézett Cion bölcseinek jegyzőkönyvéből, amiből szerinte jól látható, hogy milyen manipulációkkal vonták a zsidók ellenőrzésük alá a világ gazdaságát és pénzügyeit.




Az UNESCO elitélte Izraelt

Az UNESCO elitélte Izraelt,mert a villamos túl közel halad az Óváros falaihoz és ezért rontja a városképet.Ezen kivül a Dávid városában folyó ásatások veszélyeztetik a Templomhegyet.Az UNESCO szerint az Óváros Jordániához tartozik



Izrael a Hamaszhoz fordult


Palesztin hírforrások szerint Izrael európai közvetítő útján a Hamaszhoz fordult Hadar Goldin és Oren Saul testmaradványainak visszaszolgáltatása ügyében.A Hamasz szóvivője megerősítette a hírt,hozzátéve,hogy mindaddig nem lehet szó tárgyalásokról amíg Izrael feltétel nélkül szabadon nem engedi a Shalit ügyben szabadon engedett majd újra letartóztatott terroristákat.



Műkincsrablók Jeruzsálemben


Az elmúlt éjjel Jeruzsálemben (Har Hacofim) a rendőrség rajtaütött egy kelet- jeruzsálemi arab családon, amint egy a második Szentély korabeli barlangban ástak.A rendőrség már egy ideje figyelte a helyszin a Műemléki Felügyelőség feljelentése alapján.A családfő azt állította,hogy csak a barlangban lakó rossz szellemet akarták elűzni.
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése