23.7.17

Az ENSZ BT megoldja... vagy nem



Szombat éjjel a Halemis zsidó településre behatoló 19 éves arab terrorista, késes támadás során meggyilkolta egy család három tagját (nagyapát és két felnőtt gyerekét). A nagymamát súlyosan megsebesítette. Tettét mintegy 14 perc alatt hajtotta végre, vérfürdőt rendezve sértettek nappalijában.


A miről az eset kapcsán nem esik szó, az az, hogy egyik meggyilkolt után 5 árva maradt!


Az ENSZ BT, Svédország, Franciaország és Egyiptom javaslatára ma összeül, hogy megvitassa a “megszállt” Templom-hegy “ügyét”.


Az ENSZ főtitkár szóvivője utján elítélte a merényletet, gondosan kerülve a terrorizmus kifejezést. Azt azonban hozzátette, hogy a “megszállt Ciszjordánia” és a Templom-hegy látogatásával kapcsolatban foganatosított intézkedések okozták...
“Mindenki tartózkodjon az olyan intézkedések megtételétől, amely fokozza a  térség instabilitását” - tette hozzá.


A német kormány aljas gyilkosságnak nevezte a Halemisben történteket és felhívta a feleket, hogy “kerüljék az erőszakos összecsapást, ami a gyilkossághoz vezetett”.


Erdoán török miniszterelnök a nemzetközi közösséghez fordult, hogy “azonnal állítsa le az Al-Aksza mecset látogatásával kapcsolatos izraeli korlátozásokat.


A nemzetközi sajtó hét végi tudósításai között nem élvezett prioritást a gyilkosság.

23/07/2017

1 megjegyzés:

  1. ...nehéz ezt szavak nélkül, de nem írhatom le amit gondolok ezekről a gyilkos tetvekről, az ensz nevű kuplerájra meg már kár is...

    VálaszTörlés